1.Цените, посочени на сайта са с включен ДДС и невключват цената на транспорта.
2.Доставката е в лева и се извършва чрез куриерска фирма СПИДИ в рамките на 1 до 3 работни дни.
– Цена за доставка до адрес и до офис – 5лв. При поръчка над 50 лв. доставката е безплатна.
3.При доставка клиентът заплаща цената на поръчаната стока + цената за доставката.
4.Плащането се извършва в момента на получаването на пратката .
5.Доставки в неделя и национални празници не се извършват.
6.Пакетирането се извършва от изпращача.
ВАЖНО!!!
Заплащането на дължимата цена на стоката и разходите по доставката става при получаването й от клиента, поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че той потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока.
Ако трето лице се ангажира с приемането и потвърждаването на получаването на поръчаната стока от името на първоначалния клиент направил поръчката, последният няма право да върне стоката или да прави възражения относно доставката!!!!!

 

Правила за пазаруване  на Спа  Процедури  / Ваучери

ЗАЯВКА

За да бъде вашата поръчка успешна първо трябва да сте избрали съответната процедура  от менюто или промо  бюлетината  на  съответния обект  , да въведете количество (брой ) процедури от бутона  и да заявите с  бутон купи . След което трябва да продължите с финализирането на поръчката като преминете през всички стъпки: Количка / Клиентски данни / Доставка / Преглед на поръчката / Начин на плащане/ Вашата поръчка.

ВАЖНО: Поръчката е  успешна само тогава, когато сте стигнали до последната стъпка . там ще видите  вашият секретен код, с който доказвате,  че сте заплатили съответната процедура.  Клиента е  задължен при идване на място в обекта да предостави неговият секретен код  за проверка. Плащането на вашата спа процедура или ваучер се заплаща само с кредитна или дебитна карта .

РЕЗЕРВАЦИЯ :

Клиента закупил процедура онлайн от магазина reginaesthetique.com/shop е задължен да направи предварителна резервация на имейл или  по  телефон на съответния обект за деня и часа за който желае да се възползва.Клиента е длъжен при идване на място да предостави неговият секретен код за процедурата .

 

ВАЛИДНОСТ НА ВАУЧЕРА:

Закупената от вас процедура е с валидност 60 дни от деня на закупуването и .

Закупена процедура от промо месечната бюлетина е валидна за срока на действие на предлаганата от нас  оферта.

ВАЖНО : При превишаване на съответния период на валидност на процедурата , ваучера или   промо-оферта  –   продукта се анулира и парите не се възстановяват.

При невъзможност за използване на процедурата поради други причини,  но в рамките на срока на валидност    – парите не се връщат , а остават като ваучер  за  следващо ползване .

 

 Правила за пазаруване  на  Продукти

ЗАЯВКА

За да бъде вашата поръчка успешна първо трябва да сте избрали съответния артикул от козметика и  да въведете количество (брой )  от бутона  и да я заявите с  бутон купи . След което трябва да продължите с финализирането на поръчката като преминете през следните всички стъпки на поръчката – Количка / Клиентски данни / Доставка / Преглед на поръчката / Начин на плащане/ Вашата поръчка.

 

ВАЖНО: Поръката е  успешна само тогава когато сте стигнали до последната стъпка. Там ще видите  всички детайли по Вашата заявка . Плащането на Вашата поръчка   се заплаща с наложен платеж в офис на спиди или на посочен от вас  адрес. В срок от 1-4 работни дни вие ще получите желаната от вас стока.

За повече въпроси вижте в  категория  ОБЩИ УСЛОВИЯ