Кожният анализ е важна стъпка в процеса на козметично лечение на лицето. Той позволява да се определи типът, състоянието и нуждите на кожата, както и да се избере най-подходящата терапия и козметика за нея. Кожният анализ се извършва от квалифициран козметик-специалист, който използва специален апарат – анализатор на кожата.

Анализаторът на кожата е уред, който измерва различни параметри на кожата, като хидратация, омазняване, текстура, пигментация, еластичност и чувствителност като прави  детайлното изучаването на кожата на пациента чрез дигитално многоспектърно изображение. Апаратът сканира кожата на лицето и анализира както повърхностния слой, така и тези в дълбочина. Това спомага за диагностицирането на вече съществуващите проблеми, но и за предвиждането и предотвратяването на такива, които са на път да се развият.

Кожният анализ с анализатор е подходящ за всички възрасти и типове кожа. Той може да се прави преди всяка козметична процедура или като самостоятелна услуга. Препоръчително е да се повтаря на всеки 3-6 месеца, за да се отчитат промените в кожата, свързани със сезона, хормоналния баланс, стреса и други фактори.

Кожният анализ с анализатор не може да замести редовните посещения при дерматолог, ако имате сериозни проблеми с кожата, като акне, екзема, псориазис и др. В такива случаи, трябва да се консултирате с лекар и да следвате неговите насоки за лечение.

Подготовка за   3D  анализ на кожата

Необходимо е един час преди процедурата лицето ви да бъде почистено. Това гарантира точно отчитане на вашите резултати, тъй като ако почистите кожата си непосредствено преди анализа, показанията ще бъдат леко отклонени.

В края на процедурата  пациентът получава пълен анализ на състоянието на кожата си, както и списък с препоръки за третиране, опции за лечение и съвети за предпазване на кожата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Само до края на

януари 10%

намаление с промокод:

ПРОМО КОД